Nyheter 2014

17 december
Viiva och Mine är reserverade.

6 december
Wenches lilla White hane har flyttat hemifrån. Milky Way, Timona, Thalista och Beyron är reserverade.

1 december
Dolche fick en hanungen. En White Velvet hane på 68 gram. Mamma är S*Lavender’s Dolche och pappa är S*Lavender’s Linton som jag sålde för någon månad sedan, så det är lite extra kul att få en sista unge efter honom!

19 november
Bumble Blast är såld.

18 oktober
Utställning i Skärkind. Årets sista utställning var en mycket trevlig dag med för-julmys med glögg, pepparkakor och hembakta saffransbullar. Dagen flöt på bra och det var massor med trevliga människor och fina chillor!

Ställde bara två chillor, men är mycket nöjd med resultaten;
S*Lavender’s Slam Bam – 1:a plats, 87,5p, Cert (första utst, kul!)
S*Lavender’s Nalani – 1:a plats, 85,5p, Cert, NY SUCH, ”Klassens bästa huvud”

Sedan ställde Cattis ut vår delägda Limit som just nu sitter hemma hos henne;
Bouw’s Limited Edition – 2:a plats, 85,5p(?), Cert, NY SUCH

Och Milla ställde ut en av mina uppfödningar;
S*Lavender’s Cheara – 1:a plats, 84p(?), Cert

Tack alla för en trevlig dag!

5 oktober
Nya bebisar födda från SUCH Sörig’s Stitch och Bahhe’s Wenche. Det är en Pink white hona på 45g och en White hane på 46g.

6 september
Utställning i Tenhult. Det var en trevlig dag med både nytt och gammalt folk! Resultaten var lite sådär men roligt var iallafall att S*Lavender’s Linton som på dagen flyttade hem till Milla fick 83p och Cert, Limit som jag deläger med Cattis fick sitt andra cert med 83p och min egen/samarbetsuppfödda S*Atlantis & S*Lavender’s Mistral, som bor hos S*Atlantis vann sin klass, fick Hederspris, 87.5p, Cert och blev på dagen även Svensk Champion, kul!

3 maj
Utställning i Tenhult. Vårens sista utställning. Nimbus vann sin klass med 86p och Cert och Märta vann sin klass med 84p och Cert. Nalani kom på andra plats och fick 86p och Cert.

 

30 mars2014-03-30 12.24.44
Var med på en trevlig temadag 1 hemma. Där alltifrån luftrenare och temperatur till sjukdomar och olika färger diskuterades!

 

 

 

2014-03-30 10.17.39

29 mars
Utställning i Norrköping! En trevlig men lång dag blev det.
Resultaten är jag nöjd med, ställde 9 djur, fick 6 x cert, 2 x 1:a platser och även Top Point (högsta poängen på utställningen. Därutöver så delades även Årets-priserna ut från föregående år, Christian blev ”Årets Chinchilla 2013″ och jag blev (delad med Cattis) Årets Utställare 2013! Jättekul!

 

16 mars
Milky Way och Stitch har idag fått en liten homo beige kille.

18 februari
Sola har idag fått två bebisar. Först kom en beige hona som tyvärr vad dödfödd. Därefter kom det en brown velvet hane som tack och lov var levande och mådde bra.

24-26 januari
En tur ner till Skåne och sedan vidare till Danmark. Det var en trevlig helg och från utställningen följde två standard grå tjejer med mig hem. Från Skåne så följde även lille Mine, en black velvet tjej, med hem från Anna. Tack tjejer för en väldigt trevlig resa och helg!

20 januari
Åkte upp till Stockholm tillsammans med Fia och Signe för att hämta lite chillor som kommit hela vägen från Estland. Med hem till mig följde en standard grå hona som har fått namnet Viiva!

1 januari
Önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!

Kommentera